Online banenmarkt

De digitale vacaturemarkt is een platform waar werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen vinden in de vraag naar en het aanbod van actuele vacatures. Het platform is een besloten LinkedIn-groep, en dus niet voor iedereen toegankelijk. 

U kunt hier actuele vacatures plaatsen of aanverwante oproepen doen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met u in gesprek gaan en eventueel afspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een CV, ‘live’ pitch of sollicitatievideo. Ook u kunt rechtstreeks bij een interessante kandidaat reageren. 

 
Lees verder

Groot bereik

De Online Banenmarkt Flevoland is toegankelijk voor werkzoekenden in de breedste zin van het woord. Er zijn geen restricties ten aanzien van opleiding en ervaring. Enige voorwaarden zijn een up-to-date LinkedIn-profiel, en een actueel CV en/of prikkelende pitch. Daarnaast zijn werkgevers en intermediairs (uitzenders, detacheerders e.d.) van harte welkom. In alle sectoren, ongeacht bedrijfsgrootte en activiteiten. Van deze groep vragen we een aansprekend LinkedIn-profiel en extra aandacht voor hun vacatureteksten, om werkzoekenden te enthousiasmeren.

Op 7 juni worden in meer dan 10 arbeidsmarktregio’s online banenmarkten georganiseerd, o.a. in Zwolle, Friesland, Groningen, Drenthe, Twente en Stedendriehoek. Ook daarvan kunt u lid worden en daarmee het bereik van uw vacature(s) aanzienlijk vergroten.

Word lid en plaats uw vacature: zo werkt het

Zoek op LinkedIn de besloten groep Online Banenmarkt Flevoland of  klik op dit kader  om er gelijk naar toe te gaan. Klik op de button ‘Lid worden’ (of ‘Request to join’). U krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat u als lid bent toegelaten.

Plaats uw vacature of oproep in het veld ‘Begin een gesprek in deze groep’. Zorg voor een duidelijke, volledige en prikkelende vacaturetekst, met vermelding van o.a. aantal uren, opleidingsniveau, werklocatie, specifieke skills, contactgegevens, etc.

Plaats uw vacatures bij voorkeur tussen 10.00 en 13.00 uur. De vacatures blijven nog maximaal 4 weken na het evenement op de pagina staan.

BELANGRIJK Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat u steeds de actueelste stand van zaken te zien krijgt (Windows F5-toets; Apple- CMD+R). Ziet u een kandidaat waarover u vragen heeft, reageer dan via de knop ‘Commentaar’, en typ uw reactie in het veld ‘Voeg commentaar toe’.

Zo werkt de Online Banenmarkt